Joakim's Fotostudio - Fotograf
jhlandskap1-.jpg

blog

Om Mig.....

Hej.

Mitt namn är Joakim, men kallas också Jocke. Jag börja fotografera för 4 år sen, jag blev så inspirerad av andra fotografers bilder som berätta en story. Man brukar säga att en bild är mera värd än 1000 ord..När jag såg deras bilder så såg jag hur dom kunde berätta alla dom känslorna som dom såg vi det ögonblicket som dom tog bilden.....och det gjorde att jag ville börja fotografera. Efter att jag hade fotograferat en tid så börja alla säga att jag borde satsa mera, så nu har jag gjort det en tid och jag älskar det och jag hoppas att jag får göra det mera för varje dag som går.

Här på bloggen kommer jag skriva om projekt och saker som jag har varit och fotograferat. Plus om det finns något som ni vill att jag ska skriva om så är det bara och säga till.....

Om du har något som du vill ha fotograferat, som bröllop, kalas, konfirmation, porträtt, barn, husdjur, familjebilder, sport, fotar nästan allt..så är det bara höra av sig, så ser vi vad vi kommer på....

joakim holmströmComment