Joakim's Fotostudio - Fotograf
jhlandskap1-.jpg

blog

Ceci...

Som jag skrev tidigare så under sommar har jag fota lite egna projekt. Så jag satt upp både på fb och fråga folk direkt om dom vill bli fotade. Det jag märkte var att det mycket bättre att fråga folk direkt än att fråga så där allmänt...

Ceci Angelova var en som jag fråga och tyckte det skulle vara kul att bli fotad,så börja de prata via fb om ider som jag hade och ville fota. Bilder som du ser i det här inlägget så är från vår första photo shoot. Vi har redan fota en till och det kommer ett nytt inlägg om det i framtiden. Vi har också blivit vänner och prata om att göra flera photo shoots ännu.Så ni kommer att få se mera av henne..

Vi hade tur med vädret den här dagen,för det hade varit dåligt väder hela veckan och dom hade lovat dåligt väder för den här dagen också, men som tur så blev det bra. Vi hitta också en fin plats i Billnäs att fota och jag troligen kommer att fara och fota dit på nytt.

Så om du vill bli fotad eller har något som du vill fotat,så är det bara höra av sig på 0401410217.

Man kan också skicka kommentarer om vad ni vill att ja skriva om här på bligen på joakimsfotostudio@gmail.com. 

joakim holmströmComment