Joakim's Fotostudio - Fotograf
jhlandskap1-.jpg

blog

Janet...

Vi hade prata många gånger via fb om vad vi skulle göra och vi hade också träffats en gång. Men vi bestämde tillsammans att gör en ute photo shoot. Sen var det bara och hitta en plats och Janet kom med ett förslaget att vi skulle fara till Ramsholmen. Tyckte att det låt som en jätte bra idé och for ännu samma dag dit och titta på platser.. Hitta några bra platser, men tyvärr så blåste det ganska mycket på dagen vi skulle fotografera, så vi kunde inte använda dom. Men annors var det en jätte fin dag. Men några av bilderna blev riktig bra och jag blev själv riktig nöjd med resultatet. Om du inte har varit ti Ramsholmen och gått, så har du missat något jätte fint och vackert område. Så det bara och sätta tossorna på och fara o titta. Vi har redan gjort en photo shoot till och det kommer mer om det senare....plus vi kommer säkert göra flera photo shoots.

Här är några bilder från dagen.

 

joakim holmströmComment