Joakim's Fotostudio - Fotograf
jhlandskap1-.jpg

blog

Stella

Den som inte varit till Karis någonsin (många åker igenom den Karis när dom åker imellan Helsingfors och Åbo med tåg). Så är det en jätte fin liten stad. Karis är en lugn och trevlig stad. Det finns och många fina platser att fotografera där också. Plus att jag är därifrån. Modellen den här dagen hette Stella. Vi hade som vanligt pratat lite på fb om vad vi skulle göra och vi gjorde bara en lite photo shoot, vi kommer säkert göra flera i framtiden. Dagen var jätte fin, och vi hade tur med vädret. Sommaren i Finland är ganska växlande och man vet inte vad man kan få för väder. Vi valde en sådan plats där det inte var så mycket folk, det är enklare att jobba så. Plus att man måste inte vänta på människor om dom i misstag håller på att bli med i bilden och jag ville inte ha så mycket i bakgrunden...

Nu just så håller Photokina på just nu. Photokina är det största mässan inom fotograferingen och den är bara vart annat år och det här gången är det i Tyskland. Skulle ha vilja fara i år men kunde inte, men jag ska försöka fara nästa gång den är. Om ni vill att jag ska skriva om något om photokina eller vad för nytt som ha kommit och vad som kommer att komma eller om det är något annat ni vill att jag ska skriva om. Så skriv det gärna i kommentarerna här eller skicka ett e-post till info@joakimsfotostudio.com.

joakim holmströmComment