Joakim's Fotostudio - Fotograf
jhlandskap1-.jpg

blog

Ceci no:2

Dom som har läst min blogg tidigare så borde känna till Ceci. I förra blogg inlägget skrev jag att det skulle komma flera inlägg med bilder på henne. Här är det första av många blogg inlägg av när jag var och fotografera henne.

Vi börjde dagen med att träffas vid shell i Karis. Vi hade bestämt att fota många olika stilar den här dagen. Så vår första plats vi valde att fara till var yrkis i karis och där skulle vi fota en stil som ung lärare och en studerande brud. När vi kom dit så märkte vi att det vara ganska många bilar där, för att vara helg dag, men sen märkte vi att dom hade någon sorts hundskolning där inne i yrkis. Hundarna var nog också ut i mellan, men dom verka inte bry sig om att vi fotograferade. Jag valde den här platsen att fota på för den har så bra naturligt ljus, plus att man kan fota så många olika stilar på samma plats. Stilen vi valde är inte så lätt för den stilen ändras ganska snabbt i världen och beror också myket på vart du kommer ifrån .Men det här är vår tolkning, jag tycker vi lyckades bra, vad tycker ni?

Det kommer att komma flera blogginlägg av dagen som sagt.

 

joakim holmströmComment