Joakim's Fotostudio - Fotograf
jhlandskap1-.jpg

blog

Om Mig Själv..

Nu när det är nytt år så tänkt att jag skulle skriva och berätta mera om mig själv.

Jag är född i Karis och bodde där tills jag börja högstadie och då flytta vi till Ekenäs. 2013 flytta jag till pargas.

Så länge jag kommer ihåg så har jag ritat och varit intresserad av konst. Det har viat mitt sätt att koppla bort mig från det dagliga och kunna slappna av, jag ha kunnat sätta på mig hörlurar och börja rita och på det viset sluta ut världen och koppla av. Jag ha alltid gillat när personer lagar konst (då menar jag allt från fotograferar, ritar, målar, bygger ,osv) och försöker berätta en historia eller sina känslor bakom det dom gör eller ser.

Jag började bli intresserad av fotografering för 6 år sen när jag såg bilder av Tony Detroit, moe2graphy, Scott Borrero, Mustafa Seven, Karim Mustafa osv.

Jag blev så kär i hur dom kan berätta en story i varje bild, när man ser i varje bild hur dom får känslor i dom. Ibland när jag ser på deras bilder så börjar jag nästan gråta. Då jag fick sådan känsel att jag vill också visa mina känslor via bild och det var därför jag började fotografera. Efter att jag började fotografera så märkte jag hur mycket jag älska det. Att ta en kameran i handen och gå ut i naturen och på gator och stanna upp och se på naturen och världen, man ser världen på ett helt annat sett när man stannar upp och försöker fånga ögonblick man ser i världen eller känslorna man känner då…Det också kiva fotografera annorlunda och roliga projekt.

När ja fotografer mina egna projekt så försöker ja berätta en story eller få mina känslor fram eller bara vackra och kul saker.(ja gillar små detaljer). 

Det här en del av min story och jag skriver mera om det senare.

To be continued....

 

En av mina favorit bilder av  Tony Detroit .

En av mina favorit bilder av Tony Detroit.

joakim holmströmComment